Je website laat je maken door ACI-Computers

Waarom heeft een bedrijf een goede website nodig.

Als ZZP-er of kleine ondernemer wil je altijd bereikbaar zijn met een website en dat hoeft niet meer te kosten dan dat je met een dag werken verliest door  klanten mis te lopen. ACI Computers maakt websites zoals jij dat voor ogen hebt.

  •  Het best druk hebben maar best  wel wat meer klanten  kunnen gebruiken
  •  Klanten kunnen u niet vinden
  •  Constant gebeld worden en liever contact per mail
  •  Klanten mis lopen omdat andere bedrijven  beter gevonden worden op Google 
  •  Op internet willen vertellen  wat uw bedrijf kan en waarom klanten naar u moeten komen.

Jouw website en Google

De website die we voor je hebben gemaakt is geoptimaliseerd voor Google. Je geeft zelf aan op welke trefwoorden je gevonden wilt worden en ACI-Computers gaat voor je aan de slag om deze zo hoog mogelijk te krijgen in google, zodat jij als het even kan  op pagina 1 wordt gevonden.
Dit lukt niet altijd, grote bedrijven investeren grote bedragen om als één van de eerste naar voren te komen.  Als jouw website dan maar de volgende in de rij is wordt je nog steeds goed gevonden. ACI-Computers kan dit voor u verzorgen. Dit hoeft niet de hoofdprijs te kosten. ACI Computers maakt websites die werken.

Meer weten? stuur een bericht.

Een website hoeft niet duur te zijn. Wilt u alleen uw bedrijfsgegevens en korte informatie op de website, dan maken wij een site van twee pagina’s.

De website wordt gehost op onze eigen server en door ons beveiligd voor een vast bedrag per jaar waardoor u verzekerd bent voor continuïteit.

U kunt de site daarna zelf bijwerken of u kunt het door ons laten doen.
U betaalt alleen voor wat u ons laat doen.
ACI Computers maakt al websites sinds 1995, daarom mogen wij wel zeggen dat wij  met ons ervaren personeel veel expertise in huis hebben

Hoe uitgebreid wilt u de website of huidige website link….