Wat we doen

Wat we doen

Dell Laptops

ACI  is “Official Dell partner”.

In samenspraak met u laten wij Dell  de laptop bouwen die voorziet in uw behoefte. En dat voor een scherpe prijs. Het proces wordt door ons begeleidt en uitgevoerd.

ACI: leverancier van Dell en Lapcabby

Intel NUC

Klein formaat grote prestaties

Door het kleine formaat zijn ze prima in te zetten in klas lokalen, perfect voor digitale media uitingen (Digital Signage) en administratieve doeleinden.
ACI Intel NUC pc's

Onderdelen

Met meer dan 25 jaar ervaring, weten wij van ACI Computers, hoe (en waar) wij moeten inkopen. Wij hebben afspraken met fabrikanten met vestigingen in Nederland of in het buitenland en kunnen snel zaken regelen voor U

  • Beeldschermen
  • Printers
  • Kabels
  • Beamerlampen
  • Harddisk voor (verouderde) NAS
  • Voedingen voor alle laptops
  • ENZ…..

Reparatie

Computers hebben niet het eeuwige leven. toch kunnen wij vaak de levensduur verlengen:  Schoonmaken binnenkant, vervangen Harddisk door SSD, uitbreiden geheugen. Mocht dit niet zullen helpen dan zullen wij u een nieuwe pc adviseren.

Virus verwijderen

Al heeft u een antivirus op uw computer, het kan altijd goed mis gaan. Als u het niet vertrouwd, zet zo snel mogelijk de computer uit en bel ons. Vaak kunnen wij de computer redden. Advies is gratis bij ons.

ACI verhelpt uw computer storing

Computer sneller

Wij helpen u als uw PC of laptop langzamer wordt:  geheugen uitbreiden, Harddisk vervangen voor SSD met behoud van Data.

Harddisk vervangen voor SSD

Wij zijn uw helpende hand

Met een groep enthousiaste en zeer ervaren medewerkers zijn wij u van dienst

1 pc of 1000 Laptops

Omvang maakt geen verschil voor ons. Met onze expertise zetten wij de juiste mensen op de case en zorgen ervoor dat de case voor u tot een goed einde wordt gebracht.

ACI Intel NUC pc's
Scroll to top