Onderwijs


banner-voor-scholen.png

ACI Computers: sinds 1995

 
Wij hebben een mooi vak dat wij al meer dan 25 jaar mogen uitoefenen. Wij zoeken voor uw school de beste oplossing voor een ICT probleem.
Als u in onze portfolio kijkt ziet u dan ook hoe divers wij zijn. Wij zijn gestart in 1995 in Zoetermeer en wij leveren nog steeds aan klanten van toen. Hier spreekt vertrouwen en waardering van uit. Wij denken dan ook een meerwaarde voor onze klanten te zijn en willen dit ook aan u laten zien. Neem contact met ons op en wij laten u zien wat wij voor u kunnen betekenen en hoe wij van uw uitdaging een succes maken.

Willem Koning
ACI Computers

Authorised Dell Maintainer

banner-laptop-reparatie.png

ACI was al gecertifiseerd Dell verkoper, maar mag zich nu ook geautoriseerd Dell reparateur noemen voor bij ACI aangeschafte Dell Hardware. Voor storingen welke binnen garantie vallen wordt nog steeds door Dell een monteur langs gestuurd.
Maar voor storingen die niet onder garantie vallen, denk aan gebarsten schermen, toetsen uit toetsenboard, bestellen wij de nieuwe orderdelen bij Dell, en repareren de laptop waarbij deze verder in garantie blijft. Dit doen wij 40% goedkoper als dat u dit ook door Dell laat uitvoeren.
(voorbeeld: lcd panel vervangen door Dell buiten garantie kost: € 240,-
als wij dit doen kost dit slechts € 140,-),

Weer een toegevoegde waarde van ACI Computers.

Wat wij doen


→ Computer Hardware

Met meer dan 25 jaar ervaring, weten wij van
ACI Computers hoe (en waar) wij moeten inkopen. Wij hebben rechtstreeks contact met fabrikanten in Nederland en in het buitenland en kunnen zo snel en goed  zaken voor u regelen.

→ Leerling laptops

→ Werkplek voor leerling en personeel

→ Supplies

 

Wij werken o.a. met


→ Brother printers

→ Dell

→ Eizo monitoren

→ HP

→ Intel

→ Lapcabby

→ AverCharge

→ Ergonomie met Perixx