WIE WE ZIJN

Ontzorgende ICT leverancier

Sinds 1995 levert ACI Computers computers en onderdelen aan scholen en bedrijven.
Heeft uw school of bedrijf behoefte aan een meedenkende, innovatieve  ICT Leverancier, neem dan contact met ons op en wij laten u zien wat wij zoal gedaan hebben en wat wij voor u kunnen doen.

Intel Nuc is de compacte pc

ICT is ons vak, service ons motto

ACI Computers doet meer dan alleen het leveren van computers. Wij repareren, (her)installeren en adviseren.  Wij zijn gestart in 1995 hebben vaste leveranciers en een eigen technische dienst. Daarom zijn wij een toegevoegde waarde. Voor  scholen zijn wij de huisleverancier voor bijvoorbeeld computers, laptops en losse computeronderdelen, Waarmee kunnen wij uw school van dienst zijn?

Average laptopkarren

Wij zijn o.a. leverancier van:

Adobe, Brother, Cisco, Dell, Ergotron, Fujitsu, GiGaset, HP, Intel, Juniper, Kensington, Logitech, Microsoft, Newstar, Oki, Philips, QNap, RugGear, Samsung, Targus, Unify, Veritas, Western Digital, Xerox, Zebra

Wat we doen

Dell Laptops

ACI  is “Official Dell Partner”.

In samenspraak met u laten wij Dell  de laptop bouwen die voorziet in uw behoefte. En dat voor een scherpe prijs. Het proces wordt door ons begeleidt en uitgevoerd.

ACI: leverancier van laptops en laptopkarren zoals de Lapcabby

Intel NUC

Klein formaat grote prestaties

Door het kleine formaat zijn ze prima in te zetten in klas lokalen, perfect voor digitale media uitingen (Digital Signage) en administratieve doeleinden.
ACI Intel NUC pc's

Onderdelen

Met meer dan 25 jaar ervaring, weten wij van ACI Computers, hoe (en waar) wij moeten inkopen. Wij hebben afspraken met fabrikanten met vestigingen in Nederland of in het buitenland en kunnen snel zaken regelen voor U

  • Beeldschermen
  • Printers
  • Kabels
  • Beamerlampen
  • Harddisk voor (verouderde) NAS
  • Voedingen voor alle laptops
  • ENZ…..

Reparatie

Computers hebben niet het eeuwige leven. toch kunnen wij vaak de levensduur verlengen:  Schoonmaken binnenkant, vervangen Harddisk door SSD, uitbreiden geheugen. Mocht dit niet zullen helpen dan zullen wij u een nieuwe pc adviseren.
Computer schoonmaken bij ACI Computers

Virus verwijderen

Al heeft u een antivirus op uw computer, het kan altijd goed mis gaan. Als u het niet vertrouwt, zet zo snel mogelijk de computer uit en bel ons. Vaak kunnen wij de computer redden. Advies is gratis bij ACI Computers.

virussen verwijderen door ACI Computers

Computer sneller

Wij helpen u als uw PC of laptop langzamer wordt:  geheugen uitbreiden, Harddisk vervangen met SSD met behoud van Data.

Harddisk vervangen voor SSD

Windows 7 /10

Na tien jaar is de ondersteuning voor Windows 7 op 14 januari 2020 geëindigd. We weten dat verandering moeilijk kan zijn, dus we zijn er om je te helpen met aanbevelingen voor wat je nu kunt doen 

Vanaf 14 januari wordt je computer niet meer ge-updated en loop je meer en meer kans om gehacked te worden.
Wij  updaten je computer naar Windows 10 voor een prettige prijs.

upgrade windows 7 naar windows 10

Data recovery

De computer start niet meer op en u dreigt  al uw foto’s  kwijt te raken. Ga niet zelf prutsen maar bel ons, wij zijn gespecialiseerd  in het herstellen van verloren data. Wij plaatsen deze  voor u op een externe harde schijf.  desgewenst plaatsen wij een  nieuwe schijf en installeren Windows opnieuw voor u.
Met ACI Computers heeft u geen zorgen.
ACI verhelpt uw computer storing

Beveiliging

Voor een paar tientjes per jaar beveiligen wij uw computer met een zeer goed anti virus programma. Er zit zelfs een “veilig bankieren” browser bij, die nog eens extra uw Internet bankieren beveiligd. 
NOD32 Esset Antivirus

beveiligd met Esset anti virus