Laptop toetsenbord vervangen

Laptop keyboard vervangen

Geplaatst Een reactie plaatsen

Heb je loszittende toetsen of vloeistof over je laptop laten vallen? wij van ACI Computers kunnen je laptop keyboard vervangen. Dit is geen ingewikkelde reparatie maar je moet er wel het juiste gereedschap voor hebben. Als je de reparatie door ACI Computers laat uitvoeren, demonteren we eerst het defecte toetsenbord. Aan de onderzijde staat het […]

ACI Computers sinds 1995

ACI Computers sinds 1995

Geplaatst Een reactie plaatsen

Op 7 maart 1995 ging ik langs bij de kamer van koophandel met toen nog een kantoor in Zoetermeer. De naam van de medewerker ben ik ondertussen vergeten maar ik herinner me nog dat het een prettig gesprek was en dat ik nog jaren contact heb gehouden. Vrij snel zijn we gestart in een kleine winkelunit […]