Op 7 maart 1995 ging ik langs bij de kamer van koophandel met toen nog een kantoor in Zoetermeer. 
De naam van de medewerker ben ik ondertussen vergeten maar ik herinner me nog dat het een prettig gesprek was en dat ik nog jaren contact heb gehouden. Vrij snel zijn we gestart in een kleine winkelunit van nog geen 50 vierkante meter. Binnen een jaar waren het drie units. Het was nog de tijd van de computerbeurzen zoals in de Rai Amsterdam , Ahoi Rotterdam en natuurlijk de HCC dagen in de Jaarbeurs Utrecht, Dit was een driedaags computer festijn wat luilekkerland was voor vooral mannen de eerste jaren. Internet bestond net net zoals mobiele telefoons. Ik weet wel dat ik vrij snel een mobiele telefoon ben gaan gebruiken en heb nog steeds het zelfde nummer bij de zelfde provider.
Bellen, SMS-en en MMS-en meer kon je toen niet, maar wat was het handig dat je toch bereikbaar was als je ergens op locatie was. Ook met de website zijn we vroeg gestart , onze eerste website ging in 1996 al de lucht in. Old school gebouwd met HTML, xs4all onze eerste provider. Mooie tijd was dit met klanten die vanuit heel Nederland naar toen nog Zoetermeer kwamen voor hun computer onderdelen.
ACI Computers in 1998 Klein gedeelte van de showroom uit 1998

impressie showroom ACI Computers 2006

 

Na een aantal verhuizingen is ACI Computers in 2015 verhuisd naar het Friese plaatsje Balk.
We helpen nog steeds klanten rondom Zoetermeer, dit doen we op afstand of combineren een aantal klanten en gaan bij ze langs.

De tijden zijn wel veranderd: tot 2005 hadden we een webshop, maar zagen toen al dat alleen de grootste en sterkste zouden overleven. Met een kleine groep mensen bedienen we onze klanten en hopen dit nog jaren te kunnen blijven doen.

In de tijd dat je nog films keek op je computer kwam ACI Computers met de eerste DVD speler die films op je televisie kon afspelen!

de eerste standalone DVD speler

In 1995 bestonden er nog geen Internetwinkels, als je goedkoper een computer of onderdelen wilde scoren dan ging je naar een  Computer beurs zoals de HCC dagen in de Jaarbeurs van utrecht

HCC Computer beurs

Computer onderdelen kocht je op een computer beurs

Wij helpen je met:

  • Het verhelpen van storingen aan de computer
  •  reparatie van alle merken computers
  • Installeren van WiFi
  • Installeren van printer
  • Virussen en spam verwijderen
  • Mail installeren of herstellen
  • Herinstalleren van Windows
  • Terug halen van verloren data van de harde schijf.
  • vervangen van onderdelen